“It only takes one person to change your life, You!”

Wat mensen ervaren

“ Ik voel een ruim, oordeelloos hart bij Esther, en dat is behalve fijn om te voelen, ook een voorbeeld. Esther creëert een veilige, liefdevolle omgeving." 

 

“Voor mij heeft Esther een mooie combinatie van zachtheid, liefdevol en lichtheid en daarnaast stevig en doortastend. We hebben al verschillende keren mooie reizen gemaakt samen, die ervaar ik als bijzonder en heel openend.”

 

Ik ben heel blij dat ik bij Esther terecht ben gekomen. Elke sessie is steeds weer een magische ontdekkingsreis met nieuwe inzichten, emoties en oude spanningen die loskomen. Het is elke keer weer een compleet andere ervaring, helend, genezend en bevrijdend."
 

“Door seksueel misbruik was het voor mij moeilijk om bij mijn gevoel te komen. Bij een psycholoog kwam ik niet verder omdat er alleen maar werd gepraat terwijl bij mij juist de blokkade zit bij niet kunnen voelen De psycholoog heeft mij verwezen naar Esther. 

Het resultaat is verbluffend. Er is een wereld voor me open gegaan: ik kan weer bij mijn gevoel/emoties komen waardoor vrijen eindelijk ook fijn en ontspannen is. Vanaf het eerste moment voelde ik mij op mijn gemak bij Esther omdat ze er onvoorwaardelijk voor me is.” 

 

"Het raakt me in iedere sessie diep en het helpt me ook enorm. Ik leer mezelf en mijn lichaam met alles wat daarin ligt besloten steeds beter kennen en ik voel me na afloop altijd heel blij, ruim en bevrijd. Ook voel ik me gaandeweg steeds rustiger, meer in balans en groeit mijn zelfvertrouwen.  Ik kom nog steeds regelmatig bij Esther en dat is voor mij blijvend zeer waardevol.”  

“Ik was vastgelopen in mijn opleiding tot coach voor persoonlijke ontwikkeling en levensvragen. Ik kon mijn gevoel niet goed benoemen en inbrengen in mijn coachgesprekken. Ik probeerde hardwerkend de controle te houden over mijn gesprekken in plaats van er te zijn voor mijn klanten. Ik zat in de knoop. Esther’s aanpak voelde vanaf het eerste moment heel goed. Ik mocht mezelf zijn met al mijn twijfels. Door haar liefdevolle en aandachtige aanrakingen kwam er meer ruimte in mijn lichaam, ontwarde zich de knoop en werd ik me bewust van gevoelens en emoties die ik bij me droeg."

 

“Esther is een levenslustige vrouw met het lef om te leven. Bruisend van energie en met passie voor voluit leven; in kracht, spelen en liefde. Esther moedigt aan en ondersteunt. Zij is krachtig, direct, doortastend en invoelend in groepsprocessen; in wat er nodig is voor het geheel en het individu.

 

"Tot nu toe heeft het mij heel veel opgeleverd. Ik mag steeds meer zijn wie ik werkelijk ben en voelen wat ik voel. Hierdoor heb ik veel meer energie en een betere concentratie, mijn verbinding met de mensen om mij heen is echt zichtbaar verbeterd. Esther is zeer ervaren, invoelend, nuchter, ze is begripvol, zonder oordeel en ze heeft een goed gevoel voor humor, waardoor we ook altijd kunnen lachen. Dank, dank, dank! "