"If your body could speak, what would it say'" - Daria Halprin-

Esther


Het is mijn levenspad om overvloedig vanuit mijn hart en met passie te leven, anderen te inspireren en hen te ondersteunen zichzelf onvoorwaardelijk liefdevol te omhelzen. Onder alle lagen en achter elke deur vinden we uiteindelijk Liefde! En dat begint bij Liefde voor je Zelf.

Leven gaat voor mij over expressie geven, over trouw zijn aan mezelf, over waarachtigheid, over lef en durf, over onvoorwaardelijk mezelf zijn. Het gaat over thuiskomen in mezelf en het verwelkomen van mezelf, in volledigheid. Daar is grootsheid en de liefde.

Mijn verlangen naar vrijheid en avontuur, in combinatie met mijn nieuwsgierigheid, brengen mij steeds weer op nieuwe plekken in de wereld en in mijzelf. Na zo’n 20 jaren in het buitenland gewoond en gewerkt te hebben (Italië, Sint Maarten, Chili en Portugal) ben ik sinds een aantal jaar weer terug in Nederland. 

 

Na een opleiding en ruime ervaring als HR-consultant kwam er een moment dat het werk als zodanig niet meer bevredigend genoeg was. Ik wilde op een andere manier contact maken met mensen en met mijzelf. Dat was het begin van een intense reis naar binnen: een opleiding in het Centrum voor Intuïtieve en Creatieve Ontwikkeling, gevolgd door de opleiding aan de Rebalancing School voor Lichaamswerk en Bewustzijn. Hier heb ik geleerd dat we altijd de mogelijkheid hebben om innerlijke rust en stilte te vinden, ongeacht hoe we ons voelen, waar we zijn of wat we doen.

 

Reizen door de wereld en in mezelf hebben mij steeds meer laten beseffen wie ik ben. Hierin ontdekte ik nieuwe waarheden over mezelf en kon ik beperkende overtuigingen en patronen loslaten. Dit maakte en maakt mij vrijer, meer vrouw, zachter en milder voor mezelf, sterker, moediger om echt lief te hebben, te ontvangen en te leven met een open hart en in diepst van mijn eigen buik. 

 

Sinds 2017 ben ik weer terug in Nederland en geef ik sessies in mijn praktijk in Den Haag. 

 

 

Links 

Rebalancing Nederland

Over ons Jouw Reis
Belonging: An inspirational journey