“And I said to my body softly, I want to be your friend. It took a long breath and replied, I have been waiting my whole life for this." - Nayyirah Waheed - 

Rebalancing


Rebalancing gaat over leren luisteren naar je lichaam. Jouw lichaam is de ingang naar de diepere lagen van jouw bewustzijn. 

Door liefdevolle, aandachtige, speelse, zachte, diepe, nieuwsgierige aanrakingen, nodig ik je uit jezelf te ontmoeten precies daar waar jij bent, zonder oordeel en zonder iets te willen veranderen.

 

Jouw verhaal

Diep opgeslagen in de cellen van jouw lichaam bevindt zich jouw totale levensgeschiedenis in de vorm van herinneringen, angsten, spanningen, ontmoetingen, verlangens, trauma’s, patronen en overtuigingen. Jouw lichaam 'onthoudt' dit al vanaf het moment dat je je in de buik van je moeder bevond. 

 

Je bent welkom

Vaak hebben we de neiging om fysieke en/of emotionele pijn (verlangens, liefde, angst, verdriet, woede en meer) van ons af te duwen, te verdoven of te negeren. Je luistert dan niet goed naar de signalen die jouw lichaam je te vertellen heeft, naar dat stemmetje diep van binnen wat je vertelt om te stoppen, het anders te doen, zachter te zijn, grenzen aan te geven etc. Daarmee duw je ook dat deel van jezelf weg wat eigenlijk om aandacht schreeuwt.  

In een rebalancingsessie nodig ik je uit om jezelf, met alles wat er in jou leeft, te verwelkomen, te accepteren en te omarmen. Om nieuwsgierig te blijven en steeds weer opnieuw je hart te openen voor deze delen van jezelf. 

 

Rebalancing brengt je in contact met ...

  • Liefde voor jezelf,
  • Ontspanning, duidelijkheid en innerlijke rust,
  • Innerlijke kracht, onbevangenheid en speelsheid,
  • Veerkracht, vitaliteit en levenslust,
  • Acceptatie en vertrouwen,
  • Een dieper weten,
  • Zachtheid, diepe gronding en grenzen,
  • Wie je werkelijk bent.

 

Jij bezit de kracht om het unieke leven te leven dat je diep van binnen kan voelen. De weg van Rebalancing helpt je herinneren dat je in essentie goed bent zoals jij bent!