"Through deep sensitive touch, we work on the cause of chronic pain"  - Satyarthi Peloquin -

 

Myofascial Energetic release (MER)

Myo betekent spier en fascial is het bindweefsel om de spieren en door ons hele lichaam. Het houdt ons lichaam bij elkaar.  

 

Myofascial Energetic Release (MER) is een prachtige integratieve, diepe vorm van lichaamswerk met als primair doel chonische pijn te verminderen en vitaliteit en bewegingsvrijheid te verbeteren.

Tegelijkertijd is er aandacht voor de onderliggende emotionele en mentale pijn. Letterlijk en figuurlijk ruimte creeëren in ons totale systeem. 

 

Tijdens een sessie verbinden we de verschillende aspecten met elkaar; diep en zacht bindweefsel, spieren, myofasciale ontspanning, strekkingen, verbale expressie, bewuste ademhaling, trauma en emotioneel bewustzijn.

 

Myofascial Energetic Release nodigt de ontvanger uit om actief deel te nemen aan het activeren van het aangeboren zelfhelend vermogen van het lichaam.

 

Heb jij last van chronische of acute pijn, wil je je bewegingsvrijheid vergroten en ben je nieuwsgierig geworden wat MER voor jou kan betekenen? Stuur me dan voor een bericht voor het maken van een afspraak.

 

Myofascial Energetic Release ondersteunt o.a. in de beweging van:

- spanning en stijfheid in het gehele lichaam -> grotere bewegingsvrijheid

- pijn door ongeval of trauma -> vitaler en pijn vrij zijn

- (chronische) hoofd, nek, schouder, rugpijn -> pijn vrij zijn en bewustwording

- pijn door overbelasting (sport, werkhouding) -> pijn vrij en bewustwording van grenzen